“De Lantaern” is partner van “Crooning Nieuwegein”

“De Lantaern” is partner van “Crooning Nieuwegein” en gastlocatie van ons eerste evenement “Frank Sintara – “Ol’blue Eyes” op zondagmiddag 27 mei.

Wim in ‘t Veld (eigenaar): “Wij zijn ook een Party- en Uitgaanscentrum. Daarom ondersteunen wij van harte dit mooie en unieke evenement dat, net zoals wij, naast het bieden van fraai muzikaal entertainment, ook graag verbindingen wil leggen. Dit doen wij door het gratis beschikbaar stellen van onze locatie, faciliteiten en personeel”.

De Lantaern is een voormalig klooster in de oude dorpskern van Nieuwegein (het oude Jutphaas) en nu in gebruik als Party-, Vergader- en Uitgaanscentrum.

Een sfeervolle locatie met de romantiek van het verleden en het comfort van nu, in een modern jasje. Bijvoorbeeld uitermate geschikt als locatie voor uw droomhuwelijk!

Onbeperkte mogelijkheden op één locatie, maken dit concept uniek in zijn soort en bieden legio mogelijkheden. Persoonlijke aandacht, vakbekwaamheid en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf.

Uniek zijn …
* De kapel als trouwlocatie.
* Partyboot ‘ De Jonckheer van Jutphaas ‘, aangemeerd voor het klooster.
* De diverse sfeervolle zalen voor elk soort gelegenheid.
* De vakbekwame koksbrigade en vriendelijke, behulpzame bediening.
* Het specialisme in maatwerk.
* De centrale ligging en voldoende gratis parkeer mogelijkheden.

Bron en meer informatie: www.lantaern.nl.

 
1 Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.