Auditie “Frank Sinatra – Ol’Blue Eyes” Award op zondag 29 april in De Partner

Op zondagmiddag 29 april organiseert “Crooning Nieuwegein” de auditie van de Talentenjacht voor de “Frank Sinatra – Ol’Blue Eyes” Award voor de beste crooner c.q. vertolker van een muziekstuk van Frank Sinatra. De locatie is De Partner.
 

Aanmelden kan via secretariaat@crooningnieuwegein.nl. En publiek is ook van harte welkom (gratis entree).

De beste 5 uit deze auditie mogen optreden tijdens het evenement “Frank Sinatra – Ol’Blue Eyes” op zondagmiddag 27 mei in De Lantaern. De winnaar mag met trots de unieke Award mee naar huis nemen. 

Het evenement van 27 mei staat in het teken van “Frank Sinatra”; boegbeeld van “Crooning” die op 14 mei a.s. precies 20 jaar geleden overleed, zo tevens een eerbetoon aan “Ol’Blue Eyes”. Daarnaast zijn er nog meer aansprekende optredens in de sfeer van Frank & Friends.
 
Iedereen die zingt of een instrument bespeelt (solo of met meer mensen) kan zich aanmelden. Leeftijd is niet van belang en de deelname is gratis. Heb je belangstelling om deel te nemen? Stuur ons dan een mail (info@crooningnieuwegein.nl) en dan informeren we je verder en houden je op de hoogte.
 
De jury zowel tijdens de auditie op 29 april als het evenement op 27 mei staat onder voorzitterschap van voormalig Nieuwegeiner Peter Douglas tevens gastheer én zanger tijdens het evenement.
 
“Crooning” …
Crooners staan bekend om hun rustige, zachte en vooral natuurlijke stemgeluid. De term “crooning” werd later vervangen door “easy listening”. Hedendaagse crooners zijn Michael Bubl, Robbie Williams en Diana Krall en (voormalige Nieuwegeiner) Peter Douglas (winnaar Soundmixshow in de jaren tachtig).
 
 
 
0 Shares

6 antwoorden op “Auditie “Frank Sinatra – Ol’Blue Eyes” Award op zondag 29 april in De Partner”

 1. Geachte crooner liefhebbers,

  Ik zou eigenlijk best graag deel nemen aan de auditie op 29 april a.s. maar ik heb twee vragen….

  Hoe is de muziek geregeld?
  Moet ik mijn eigen orkestband meebrengen of is er live muziek?

  En….Ik ben woonachtig in Frankrijk en ik denk niet dat ik op tijd ben om zondag a.s. in Nieuwegein aan de auditie deel te nemen. Mis ik dan de boot of is er nog een andere mogelijkheid om auditie te doen?

  mvg
  U.J. Bamberg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.