Peter Douglas, dé Nederlandse Frank Sinatra … partner en ambassadeur van Crooning Nieuwegein

Peter Douglas heeft zich als partner en ambassadeur verbonden aan Crooning Nieuwegein. Zo was hij op zondag 4 maart, tijdens de Open Dag van De Partner binnen het blok “Crooning Nieuwegein”, de speciale gast. Binnen dit blok werden de bezoekers (ruim 90!) geïnformeerd over de plannen te weten het organiseren van evenementen en activiteiten en het bieden van oefen- en optreedmogelijkheden voor hen die zelf muzikaal actief willen zijn.
 
Ook werd de aankondiging gedaan van het eerste evenement op zondagmiddag 27 mei in De Lantaern. Dit evenement staat dan in het teken van “Frank Sinatra”; boegbeeld van “Crooning” die op 14 mei a.s. precies 20 jaar geleden overleed, zo tevens een eerbetoon aan “Ol’Blue Eyes”. Peter Douglas, voormalig Nieuwegeiner, is dan gastheer en zanger. 
  
Heb je belangstelling voor het evenement “Ol’Blue Eyes”‘ op zondagmiddag 27 mei en wil je op de hoogte blijven ook van de andere artiesten en activiteiten op deze middag? Stuur dan een mail naar info@crooningnieuwegein.nl. Je kunt Crooning Nieuwegein ook volgen en op de hoogte blijven van ook andere initiatieven via deze website en onze  Facebookpagina . 
 

Jij komt toch ook …?

Peter Douglas / gastheer

(Foto: Nico Brons)

Maar eerst vast genieten van nog steeds dé Nederlandse Frank Sinatra … Peter Douglas …

0 Shares

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.